Adıyamanspor Teknik Direktörü Ünal:

Adıyamanspor Teknik Direktörü Ünal: -Hedefimiz önünüzmdeki iki maçı da kazanıp tehlikeli bölgeden uzaklaşmak


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanspor Teknik Direktörü Sinan Ünal, hedeflerinin önlerindeki iki maçı da kazanıp tehlikeli bölgeden uzaklaşmak olduğunu bildirdi.
     Pazar günü Gebzesporla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Adıyamansporda teknik direktörü Ünal, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, tüm taraftarları pazar günü Atatürk Stadına beklediklerini söyledi.
     Adıyamansporun yavaş yavaş istenilen seviyeye geldiğini dile getiren Ünal, yeni yönetimin oluşmasının takıma hava kattığını ifade ederek, Geçen hafta deplasmanda grup lideri Aydınspora 3-1 mağlup olduk. Ancak özellikle takım olarak ikinci yarıda ortaya koyduğumuz futbol bizleri umutlandırdı. Zaten maç sonrası Aydınspor taraftarı ortaya koyduğumuz mücadele nedeniyle takımımızı ayakta alkışladı dedi.
     Aydınspor maçını artık geride bıraktıklarını ve önlerinde önemli iki maç olduğunu aktaran Ünal, şöyle konuştu:
     Bunlardan ilki bu hafta sahamızda karşılaşacağımız Gebzespor maçı, diğeri ise deplasmanda karşılaşacağımız Batman Petrolspor maçı. Hedefimiz önünüzmdeki iki maçı da kazanıp tehlikeli bölgeden uzaklaşmak. Hafta başından bu yana yaptığımız antrenmanlarda futbolcularımızın hırsı ve mücadelesi bizleri sevindirdi. İnşallah aynı mücadele ve hırsı Gebzespor maçına da yansıtıp, kazanacaklar. Pazar günü bütün taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah bu maçı kazanıp, galibiyeti muhteşem taraftarımıza armağan edeceğiz.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamanspor Teknik Direktörü Ünal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER