Afyonkarahisardaki kavga

Afyonkarahisardaki kavga -Sultandağı ilçesinde dün yaşanan kavgayla ilgili toplanan ve gözaltına alınanlardan bazılarının evlerinin bulunduğu mahalleye yürümek isteyen grup, polis tarafından biber gazıyla müdahale edilerek dağıtıldı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarın Sultandağı ilçesinde dün 1 kişinin ölümü, 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavgayla ilgili toplanan ve gözaltına alınan 11 kişiden bazılarının evlerinin bulunduğu mahalleye yürümek isteyen grup, polis tarafından biber gazıyla müdahale edilerek dağıtıldı.
     İlçe merkezinde toplanan ve çoğunluğu gençlerden oluşan grup, olay sonrası gözaltına alınan kişilerden bazılarının evlerinin yer aldığı Yeni Mahalleye doğru yürüyüşe başladı.
     Çevik Kuvvet ekipleri, yürüyüşün başlamasından bir süre sonra grubu durdurarak, dağılmaları yönünde uyarıda bulundu.
     Uyarıyı dikkate almayıp yürüyüşe devam eden grup, ekiplerin biber gazıyla müdahale etmesi sonucu dağıldı.
     Afyonkarahisar il merkezi ve çevre ilçelerden gelen polis ile jandarma ekipleri, ilçe merkezinde alınan güvenlik önlemlerini sürdürüyor.
     Sultandağı ilçe merkezinde dün gençlerden oluşan iki grup arasında çıkan kavga, yakınları da dahil olunca büyümüş, taraflar birbirlerine taş ve sopalarla saldırmıştı. Polisin müdahalesiyle sona eren kavgada yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırılmış, bu kişilerden Orhan Şahin (18) kurtarılamamıştı. Dün yakalanan S.K, S.K, E.K, A.K, Ö.Ş, H.G, D.G, K.Ç. ile tedavileri tamamlandıktan sonra gözaltına alınan yapılan M.K. (24), İ.K. (25), F.Ş. (18), güvenlik gerekçesiyle Çay ilçesine gönderilmişti.
    
     Muhabir: Sinan Kutlar / Serdar Yılmaz / Sedat Gök
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER