Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Patlamanın meydana geldiği bölgeye, sabahın erken saatlerinden itibaren arama kurtarma timlerinin yanı sıra olay yeri inceleme ekipleri ile ağır iş makineleri giriş yaptı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda mühimmat deposundaki patlamanın meydana geldiği bölgeye, sabahın erken saatlerinden itibaren arama kurtarma timlerinin yanı sıra olay yeri inceleme ekipleri ile ağır iş makineleri giriş yaptı.
     Patlamanın yaşandığı Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlasında, havanın aydınlamasıyla birlikte hareketlilik başladı. İlk olarak jandarmaya bağlı 3 arama kurtarma timi ile olay yeri inceleme ekipleri, daha sonra 2 ağır iş makinesi kışlaya giriş yaparak patlama bölgesine götürüldü.
     Öte yandan Emniyet teşkilatına bağlı çok sayıda olay yeri inceleme ekibi de kışla dışındaki bölgede çalışmalarını sürdürüyor.
     Patlamanın etkisiyle çevreye savrulan mühimmatla ilgili vatandaşların uyarılması ve arama çalışmalarına da başlanırken, bulunan mühimmatların çevresi kırmızı şeritler güvenlik çemberine alındı.
     Bu arada kışa önünde askerlerin oluşturduğu barikat kaldırılırken, girişinde de 2 ambulans hazır bekletildi.
     Yetkililer, geniş bir alana yayılan mühimmatın yerlerinin tespit edilmesi ve toplanması çalışmalarının bir haftayı aşacağının tahmin edildiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER