Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Patlamada çevreye saçılan ve bomba imha uzmanları tarafından toplanan mühimmatın tehlike oluşturan bölümü, oluşturulan güvenli bölgede kontrollü patlatmayla imha edildi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada çevreye saçılan ve uzman ekipler tarafından toplanan mühimmatın tehlike arz eden bölümü, kontrollü patlatmayla imha edildi.
     Afyonkarahisarda 5 Eylülde, Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlasında meydana gelen patlamada çevreye saçılan ve uzman ekiplerin çalışmaları sonucu toplanan çok sayıda mühimmat incelendikten sonra, etkisiz hale getirildi. Riskli olarak değerlendirilen obüs mermisi, el bombası gibi mühimmatlar, Ankara İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Kriminal Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde imha edilmek üzere Kışlacık, Ataköy ve Büyükkalecik köyleri arasında bulunan yerleşim yerlerine uzak üç tepe arasındaki güvenli alana götürüldü. Giriş noktaları jandarma ekipleri tarafından tutulan bölge tamamen boşaltıldıktan sonra, patlayıcı kullanılarak mühimmat imha edildi.
     Patlamayı çevrede bulunan vatandaşlar da izledi.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER