Afyonkarahisardan kısa kısa

Afyonkarahisardan kısa kısa -Belediye yaklaşık 100 bin kişiye yemek dağıttı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda, ramazan ayında 4 iftar çadırı ve yemek dağıtım noktalarında yaklaşık 100 bin kişiye yemek dağıtıldığı bildirildi.
     Afyonkarahisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ramazan ayında belediyenin organizasyonunda hayırseverlerin desteğiyle 4 ayrı noktada iftar çadırı kurulduğu, 5 ayrı noktada da yemek dağıtımı yapıldığı belirtildi.
     Ramazan süresince söz konusu noktalarda yaklaşık 100 bin kişiye sıcak yemek ikram edildiği ve bu uygulamanın vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandığı duyurulan açıklamada, Belediye Başkanı Burhanettin Çobanın yemek hazırlanması ve dağıtımına katkı sağlayan hayırsever iş adamlarına teşekkür ettiği ifade edildi.
    
     -Bu yıl yaklaşık 100 bin ton asfalt malzemesi kullanıldı-
    
     Afyonkarahisar-Ankara yolunda sürdürülen asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı ve belediye tarafından bu yıl şimdiye kadar yaklaşık 100 bin ton asfalt malzemesi kullanıldığı bildirildi.
     Afyonkarahisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekiplerinin sürdürdükleri çalışmalar sonucu Ankara yolundaki asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı.
     Ekipler, bu yoldaki çalışmalarını bayram öncesi tamamlamak amacıyla gece gündüz demeden aralıksız sürdürdü. Freze makineleriyle kazılan yollar, çift kat sistemiyle asfaltlandı.
     Zor kış koşullarının ortadan kalkmasının ardından kentte bu yıl şimdiye kadar 100 bin ton asfalt malzemesi kullanıldı.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Afyonkarahisardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER