Ağaçlar, kent ormanına taşınıyor

Ağaçlar, kent ormanına taşınıyor -Bayburt Belediye Başkanı Polat: Kışla Kavşağı dal-çık ve üstgeçit inşaatının yapıldığı alanda bulunan ağaçlar sökülerek, Şair Zihni Kent Ormanı girişine dikiliyor


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Kışla Kavşağı dal-çık ve üstgeçit inşaatının yapıldığı alanda bulunan ağaçların sökülerek, Şair Zihni Kent Ormanı girişine dikildiğini söyledi.
     Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kop-Vauk karayolu yapım çalışmaları kapsamında daha önceden projesi yapılan Kışla Kavşağı dal-çık ve üstgeçit inşaatına Temmuz ayı içinde başlandığını belirtti.
     Projede yer alan kavşak düzenleme planları çerçevesinde çalışmaların ilk olarak Çaykara kavşağında başladığını ifade eden Polat, Kavşakta yapılan çalışmalardan sonra dal-çık ve üstgeçit yapımına başlanacak. Bu çerçevede bölgede yer alan çam ağaçlarının zarar görmemesi için çalışma yapılıyor dedi.
     Polat, ağaçların son derece dikkatli bir şekilde sökülerek, Şair Zihni Kent Ormanı girişine dikildiğini vurgulayarak, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bu işlemi sürdürüyor. Çalışma esnasında hem çevreyi rahatsız etmemek hem de ağaçlara zarar vermemek için azami gayret gösteriliyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Ağaçlar, kent ormanına taşınıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER