AGCden gazeteci Didim Tuncaya geçmiş olsun

AGCden gazeteci Didim Tuncaya geçmiş olsun mesajı


AYDIN (A.A) - Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC), ABDnin Ankara Büyükelçiliği önündeki saldırıda yaralanan Gazeteci Didem Tuncaya geçmiş olsun mesajı yayımladı.
     AGCden yapılan yazılı açıklamada, ABDnin Ankara Büyükelçiliğine düzenlenen bombalı terörist saldırıdan üzüntü duyulduğu ifade edildi.
     Saldırıda, bir güvenlik görevlisinin yaşamını yitirdiği, gazeteci Didem Tuncayın da yaralandığının hatırlatıldığı açıklamada, şöyle denildi:
     Türkiyede nereden geleceği belli olmayan terör saldırıları hem halkımızı hem de 24 saat görev başında olan gazetecilerin yaşamını çok yakinen tehdit etmektedir. Bugüne kadar birçok gazetecimiz bu tür saldırılara maruz kalmış hayatını kaybetmiş ya da yaralanmıştır. Son olarak Ankarada, ABD Büyükelçiliğine yapılan bombalı saldırıda NTVde bir süre diplomasi muhabiri olarak görev yapan Didem Tuncay yaralanmıştır. Meslektaşımızın yaralanmasına ve bir kişinin ölümüne neden olan bu terör saldırısını lanetliyoruz. Meslektaşımıza geçmiş olsun diyor, kısa sürede aramıza dönmesini arzu ediyoruz.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AGCden gazeteci Didim Tuncaya geçmiş olsun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER