Ağrıda okul sütü dağıtımı törenle başladı

Ağrıda okul sütü dağıtımı törenle başladı -Okul Sütü Programı kapsamında Ağrıda öğrencilere süt dağıtılarak ikinci yarıyıla başlandı


AĞRI (A.A) - Ağrıda Okul Sütü Programı kapsamında öğrencilere süt dağıtılarak ikinci yarıyıla başlandı.
     Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Şeref Saracoğlu İlkokulunda düzenlenen törende öğrencilere süt dağıttı.
     Vali Tekinarslan, burada yaptığı konuşmada, Okul Sütü Programı kapsamında ülke genelinde ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine haftada 3 gün süt dağıtılacağını söyledi.
     Süt sevkıyatlarının Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından belirlenen kriterlere uygun olarak yapılacağını anlatan Tekinarslan, bunun da milli eğitim müdürlüklerinin organizasyonu ve kontrolünde, yüklenici firmalar tarafından okullara ulaştırılacağını söyledi. Tekinarslan, şunları kaydetti:
     Güncel verilere göre 30 bin 885 okulda, 6 milyon 290 bin 977 öğrenciye süt dağıtılacaktır. Ağrı genelinde ise 665 okulumuzda 74 bin 989 öğrenciye toplam 3 milyon 599 bin 742 adet süt dağıtımı yapılacak. İl merkezinde ise 120 okulda 17 bin 91 öğrenciye toplam 820 bin 368 adet süt dağıtılacak. 2012-2013 yarıyıl eğitim-öğretimin hayırlı olmasını diliyorum. Tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Fatma Güven / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıda okul sütü dağıtımı törenle başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER