Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı:

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı: İran Cumhurbaşkan Yardımcısı Ali Saidlu ve beraberindeki 80 kişilik heyet Ağrıya geliyor. Biz ATSO olarak Ağrıda önemli bir heyeti ağırlayacağız


AĞRI (A.A) - Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Erat, İran Cumhurbaşkan Yardımcısı Ali Saidlu ve beraberindeki 80 kişilik heyetin kente geleceğini belirterek, Biz ATSO olarak Ağrıda önemli bir heyeti ağırlayacağız dedi.
     Erat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu ziyaretin Ağrının ticareti ve ekonomisi için hayırlı sonuçlar doğuracağını ümit ettiğini belirtti. Arat, bu ziyarette ikili görüşmeler yaparak, Ağrının ticareti ve kalkınması konularında görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi.
     Ziyaretin Ağrının ekonomisini canlandırarak, yeni yatırımlara yön vereceğini ifade eden Erat, Biz ATSO olarak Ağrıda önemli bir heyeti ağırlayacağız. Bugün eğer İran Cumhurbaşkan Yardımcısı, beraberinde 80 kişilik bir heyetle Ağrıya geliyorsa demek ki Ağrı artık kabuğunu kırmış, Ağrıda artık ticarette canlanacak, ekonomi iyi bir yere gelecektir diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatma Güven
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER