AK Parti Artvin Milletvekili Kışla:

AK Parti Artvin Milletvekili Kışla: Muratlı, Borçka, Deriner ve Artvin Barajından sonra Yusufeli Barajı da Çoruh Nehri üzerindeki yeni bir gerdanlık olacak


ARTVİN (A.A) - AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Muratlı, Borçka, Deriner ve Artvin Barajından sonra Yusufeli Barajının da Çoruh Nehri üzerindeki yeni bir gerdanlık olacağını söyledi.
     Kışla, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiyenin enerjide dışa bağımlı bir ülke olduğunu belirterek, bundan dolayı da enerji yatırımlarının çok önem arz ettiğini vurguladı.
     Enerji için yapılan ödemelerin, cari açığın yüzde 80i düzeyinde olduğunu ifade eden Kışla, Bu nedenle enerji ve bu yatırımlar bizim için çok önemli. Muratlı, Borçka, Deriner ve Artvin Barajından sonra Yusufeli Barajı da Çoruh Nehri üzerindeki yeni bir gerdanlık olacak dedi.
     AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, Yusufeli Barajı için imzaların atılmasıyla birlikte sular altında kalacak olan Yusufeli ilçe merkezinin yeni yerleşim yerinin Yansıtıcılar bölgesi olarak belirlendiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Okur
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber AK Parti Artvin Milletvekili Kışla: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER