AK Parti Bayburt İl Başkanı Elçi:

AK Parti Bayburt İl Başkanı Elçi: Bayburtumuza yapacağımız daha çok hizmet var


BAYBURT (A.A) - AK Parti Bayburt İl Başkanı Yusuf Elçi, Bayburta yapacakları daha çok hizmet olduğunu söyledi.
     Elçi, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti iktidarı döneminde kente yapılan yatırımların bedelinin 1 milyar 506 milyon 562 bin lira olduğunu belirterek, Nereden, nereye geldik. Ama işimiz bitmedi. Bayburtumuza yapacağımız daha çok hizmet var. Usanmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.
     Ülkeyi ve Bayburtu seven ve kalkınmasını isteyenlerin, hamaset duygularıyla hareket etmemeleri gerektiğini vurgulayan Elçi, şunları kaydetti:
     Bilgi ve birikimlerin paylaşılmasının daha mantıklı olacağı kanaatindeyim. Bu çerçevede Bayburtumuzun iyi idare edilip edilmediğini, hemşehrilerimin ve kamuoyunun takdirine sunuyorum. Yurdumuza yapılan devasa yatırımlar için başta Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana, bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, her kademedeki teşkilat mensuplarımıza ve bizden desteğini esirgemeyen saygı değer vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.
     Toplantıya Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan, Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Kılıç, Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Eraslan, Demirözü İlçe Başkanı Çağlar Seyrek, Aydıntepe İlçe Başkanı Ahmet Eraslan ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber AK Parti Bayburt İl Başkanı Elçi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER