AK Parti Burdur Milletvekili Yıldırım:

AK Parti Burdur Milletvekili Yıldırım: -Bucak, Çavdır ve Yusufçak Belde Belediyesine 300 bin lira ek ödenek çıkartılmıştır


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili Hami Yıldırım, Bucak, Çavdır ve Yusufçak Belde Belediyesine 300 bin lira ek ödenek çıkartıldığını bildirdi.
     Milletvekili Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bucaka 100 bin, Çavdıra 100 bin ve Yusufçaka da 100 bin lira olmak üzere toplam 300 bin lira ek ödenek çıkarıldığını belirtti.
     Turizm bölgeleri listesinde olan ve başvuruda bulunan ilçe ve beldelere yönelik olan ödeneklerin Burdura hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, Burdura yapılan yatırımların hız kesmeden devam ettiğini, bundan sonra da Burdur için ilave destekler geleceğini kaydetti.
     Milletvekili Yıldırım, açıklamasında şöyle devam etti:
     Bucak, Çavdır ve Yusufçak Belde Belediyesine 300 bin lira ek ödenek çıkartılmıştır. Bucak için gelen ödenek, Çavuşlar Mahallesi Hökez ve Adnan Menderes Bulvarı düzenlemesine ayrılmıştır. Çavdır için gelen ödenek Kocapınar Mahallesi, Gürpınar Caddesi, Atatürk Mahallesi ve çevre yolların düzenlenmesi için, Yusufça için gelen ödenek ise içme suyu, ishale hattı hendek kazısı için kullanılacaktır. Burdura daha iyi hizmet etmek için yürüttüğümüz çalışmaların sonuçlarını almaktayız. Yerel yönetimler ve kurumlarla koordineli şekilde yürütülen hizmet odaklı çalışmalar bundan sonrada devan edecektir.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Burdur Milletvekili Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER