AK Parti Çukurova Kadın Kollarından çocuklara

AK Parti Çukurova Kadın Kollarından çocuklara yardım


ADANA (A.A) - AK Parti Çukurova Kadın Kolları Başkanlığının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Kenan Evren Bulvarındaki semt pazarında düzenlenen kermesten elde ettiği gelirle, 50 ihtiyaç sahibi çocuğun giydirildiği bildirildi.
     AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, maddi durumları iyi olmayan aileleri tespit eden partili kadınlar, kermesten elde edilen gelirle yaşları 1 ile 16 yaş arasında değişen çocukları bir giyim mağazasına götürdü. Aileleri ile gelen çocuklar, burada ihtiyaçları olan ayakkabı, pantolon ve tişört gibi giysileri beğenerek üzerilerine giydi.
     İlçe Başkanı Ramazan Çırak, çocukların mutluluğunu görmenin kendilerine huzur verdiğini belirterek, Kadın kollarımızı bu duyarlı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah ileri ki günlerde imkanlarımız ölçüsünde yine bu tür etkinlikleri yaparak Başbakanımızın dediği gibi partimizin vizyonuna yakışır bir şekilde ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.
     Çocuklarla tek tek ilgilenen Kadın Kolları Başkanı Aslı Çelik de ihtiyaç sahibi ailelere katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti Çukurova Kadın Kollarından çocuklara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER