AK Parti Elazığ Milletvekili Septioğlu:

AK Parti Elazığ Milletvekili Septioğlu: İnşallah ülkemizdeki barış süreci başarılarla sona erecek. Barışın gelmesi için tüm uğraşları veriyoruz


ELAZIĞ (A.A) - AK Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu, İnşallah ülkemizdeki barış süreci başarılarla sona erecek. Barışın gelmesi için tüm uğraşları veriyoruz dedi.
     Septioğlu, AK Parti Keban İlçe Teşkilatını ziyaretinde yaptığı açıklamada, ilçeye yapılan hizmetlere değinerek, bölünmüş yol çalışmasında son aşamalara gelindiğini ifade etti.
     Çözüm sürecine de değinen Septioğlu, İnşallah ülkemizdeki barış süreci başarılarla sona erecek. Barışın gelmesi için tüm uğraşları veriyoruz. Birlik ve beraberlik içinde yaşayalım ifadelerini kullandı.
     İsrailin ilk kez dünyada bir ülkeden özür dilediğini, onun da Türkiye olduğunu belirten Septioğlu, Bu da sayın Başbakanımızın kararlılığıyla olmuştur. İnşallah İsrail aklını başına alır, dünyada barışın içinde yer alır ve dünyada tüm güçler aynı tutum içinde olur. Bizim temennimiz tüm dünyada barışın olmasıdır diye konuştu.
     Septioğlu daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Fırat, İl Genel Meclisi Üyesi Muzaffer Bulut ve partililerle esnaf ziyaretinde bulundu.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Elazığ Milletvekili Septioğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER