AK Parti Hatay Milletvekili Türkoğlu:

AK Parti Hatay Milletvekili Türkoğlu: 2013 yılından ülke ve bölgede önemli hizmetler hayata geçecek


HATAY (A.A) - AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, 2013 yılında ülke ve bölge genellinde önemli hizmetlerin hayata geçeceğini belirtti.
     Türkoğlu, AK Parti Dörtyol Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, AK Partinin mali disiplini elden bırakmadan ekonomide önemli başarılara imza atmaya devam ettiğini söyledi.
     Ülkenin geçmişte IMFden borç alınırken şimdilerde borç verir bir duruma geldiğine dikkati çeken Türkoğlu, 2013 yılından ülke ve bölgede önemli hizmetler hayata geçecek. Gaziantep, Hassa, İskenderun arası tünel açma çalışmalarının devam ediyor. Bu tünelle yeni sanayi ve tarım alanları oluşacak. Bu da ülke ve bölge ekonomisine önemli katkı sağlayacak. İstihdam ortamı yaratacak ve işsizlik önemli ölçüde azalacak. Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis ve bölgede üretilen ürünler bu tünel sayesinde daha kısa ve az maliyetle İskenderun Körfezi aracılığıyla tüm dünyaya ulaşacak diye konuştu.
     AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci ise sağlanan istikrar ortamının korunması gerektiğini, yapılacak olan yerel seçimlere şimdinden hazırlandıklarını söyledi.
     Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise büyükşehir kanunu ile Payasın ilçe yapıldığını, bundan sonra bölgeye daha fazla hizmet geleceğine inandığını kaydetti.
     Düzenlenen toplantıya, il yönetim kurulu üyeleri, belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.
    
     Muhabir:Ömer Soylu
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber AK Parti Hatay Milletvekili Türkoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER