AK Parti İlçe Başkanlığından kaymakama ziyaret

AK Parti İlçe Başkanlığından kaymakama ziyaret


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çayı makamında ziyaret etti.
     Kaymakam Çay, yaptığı konuşmada, hizmetin vatandaş odaklı olması gerektiğini, ilçede taş üstüne taş koyanın her zaman destekçisi olduklarını söyledi.
     AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candanın Devrek yol ayrımında trafik akışını ciddi oranda rahatlatacak olan köprülü kavşak projesi, Ereğli Organize Sanayi Bölgesinin yolları ve Yeşiltepe-Kepez karayolunda yapımı devam eden üst geçit projelerinin mimarı olduğunu belirten Çay, Bu hizmetlerin altında Candanın imzası var. Yapılmayacak işleri gerçekleştirmiştir, kendisine bu vesile ile teşekkür ediyorum dedi.
     AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Çakır da başta işsizlik sorununun ortadan kalkması, yatırımcıların bölgeye çekilmesi yönünde çalışmalarının bulunduğunu ifade ederek, Yüksekokul projesi var, eğitimdeki okullarımızın sayısını arttırmak istiyoruz. Ereğlide yapımı devam eden fen lisesi, adliye binası ve hastane gibi çok sayıda proje devam ediyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber AK Parti İlçe Başkanlığından kaymakama ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER