AK Parti İzmir ile Muğla Milletvekilleri

AK Parti İzmir ile Muğla Milletvekilleri teşkilat üyeleriyle buluştu


MUĞLA (A.A) - AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül ile Muğla Milletvekili Ali Boğa, Milasta teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.
     Milletvekili Şengül, TKİ Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen toplantıda, teşkilat üyelerinin kendilerini geliştirmelerini istedi. Son 10 yılda Türkiyede yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmalarını isteyen Şengül, Sokakta çalışma yaparken sadece cevap vermek için konuşmayın, okuyun, bilgilenin ve vatandaşları bilgilendirin dedi.
     AK Parti iktidarının yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi veren Şengül, AK Partinin herkesimi kucaklayan bir anlayışla hizmet ettiğini bildirdi. İnsanların yaşam, düşünce tarzına saygı duyduklarını, ayrım yapmadıklarını dile getiren Şengül, Biz kimsenin yaşam tarzıyla, etnik kimliğiyle ilgilenmiyoruz. Biz insanı yaşat ki devlet yaşasın mantığıyla hareket ediyoruz diye konuştu.
     AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa da AK Partinin ambleminde ampulün olduğunu hatırlatarak, AK Partinin aydınlığa işaret ettiğini söyledi. Karanlık işler peşinde koşanların aydınlıktan rahatsız olduğunu anlatan Boğa, bu insanların karanlığın devam etmesini istediklerini belirtti.
     Milletvekilleri Şengül ile Boğa, teşkilat üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber AK Parti İzmir ile Muğla Milletvekilleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER