AK Parti Malatya Milletvekili Fındıklı:

AK Parti Malatya Milletvekili Fındıklı: Organize Sanayi Bölgesinde, sadece tekstil sektöründe 3 bin 500 civarında işçi ihtiyacı var


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Organize Sanayi Bölgesinde, sadece tekstil sektöründe 3 bin 500 civarında işçi ihtiyacı olduğunu bildirdi.
     AK Parti Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci ile Bostanbaşı beldesinde ve Yeşilyurt ilçesine bağlı Kadiruşağı köyünde incelemelerde bulundu. Bostanbaşında esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Fındıklı ve Öz, devam eden okul ve cami inşaatında incelemeler yaptı.
     Milletvekilleri, Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğandan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Mücahit Fındıklı, burada yaptığı açıklamada, Organize Sanayi Bölgesinde, sadece tekstil sektöründe 3 bin 500 civarında işçi ihtiyacı olduğunu bildirdi.
     İşsizlik rakamlarında Malatyanın Türkiye ortalamasının altında olduğunu belirten Fındıklı, işsizliğin ancak özel sektördeki istihdamla çözüleceğini söyledi.
     Kadiruşağı köyünde de vatandaşlarla bir araya gelen milletvekillerine bu ziyaretleri sırasında Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk eşlik etti.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Malatya Milletvekili Fındıklı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER