AK Parti Milletvekili Işık, üniversite öğrencileriyle

AK Parti Milletvekili Işık, üniversite öğrencileriyle biraraya geldi


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Derince Kolları tarafından düzenlenen toplantıda üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.
     Derince Sahilinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Işık, görevlerinin gençlere iyi bir gelecek hazırlamak olduğunu belirterek, çocukların ve gençlerin daha iyi şartlarda eğitim görmesi için eğitim alanında pek çok yeniliğe imza attıklarını söyledi.
     Okullar açıldığında öğrencilerin kitaplarını sıralarda hazır bulduğunu vurgulayan Işık, 4+4+4 eğitim sistemiyle eğitime bambaşka bir boyut kazandırdık. Gençlerimizin önünde büyük bir engel olan katsayı zulmüne son verdik. Üniversite öğrencilerimiz ve aileleri için yük olan harçları kaldırdık. Gençlerimiz, geleceğimiz için pek çok yeniliğe imza attık dedi.
     Toplantının ardından AK Parti Gölcük Gençlik Kollarının düzenlediği programa katılan Işık, burada yaptığı açıklamada, Türkiyede AK Parti iktidarıyla büyük değişim yaşandığını vurgulayarak, AK Parti iktidarıyla insanların hayatında çok şeyin değiştiğini ifade etti.
     Işık, 11 yıl önceki ekonomik ve siyasi durumla şimdiki durumun kıyaslanamayacağını savunarak, 11 yıl önce Türkiye memur maaşını dahi ödemekte zorlanan bir konumdaydı. Bugün dünyada ve Avrupada birçok gelişmiş ülke ekonomik krizlerle boğuşurken, Türkiye ekonomik büyümesine devam ediyor. Ekonomimiz Avrupada örnek gösteriliyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Milletvekili Işık, üniversite öğrencileriyle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER