AK Parti Siirt Milletvekili Demirkıran:

AK Parti Siirt Milletvekili Demirkıran: CHP milletvekilleri gelsinler, hep beraber sahada olalım, beraber siyaset yapalım ve bölgemizi özellikle kötü niyetli insanların tasarrufundan koruyalım


SİİRT (A.A) - AB Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı ve AK Parti Milletvekili Afif Demirkıran, CHP milletvekilleri gelsinler, hep beraber sahada olalım, beraber siyaset yapalım ve bölgemizi özellikle kötü niyetli insanların tasarrufundan koruyalım dedi.
     Demirkıran, milletvekili Osman Ören ile düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulunun dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğana hitaben Siirtte yaptığı, Biz Fıratın doğusundayız, sizin milletvekilleriniz nerede- yönündeki ifadelerini hatırlatarak, Tanrıkulunun açıklamasını çok talihsiz bir açıklama olduğunu söyledi.
     Gönlümüz ister ki; bütün partilerin ve özellikle CHPnin milletvekilleri sürekli kentimizi ziyaret etsinler diyen Demirkıran, Tanrıkulunun bu açıklamayı yaptığı sırada kendilerinin Botan Vadisinde olduklarını belirtti.
     Demirkıran, milletvekillerini bölgeye davet ederek, CHP milletvekilleri gelsinler, hep beraber sahada olalım, beraber siyaset yapalım ve bölgemizi özellikle kötü niyetli insanların tasarrufundan koruyalım. Sayın Tanrıkulu geldiğinde anladığım kadarıyla parti il başkanlığı ile Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etmiş. Sahaya çıkmış olsaydı, bizim sahada olduğumuzu görürdü. Sayın Tanrıkulu, bu açıklamayı yaptığında biz sahadaydık, Botan Vadisindeydik, sahanın başka noktalarında Gabar Dağının eteklerindeydik. Arkamızda da koruma ordusu yoktu. AK Parti milletvekilleri bölgenin her yerinde ve sahadadırlar, kapalı kapılar ardında değiller dedi.
     Demirkıran, yapılan son kamuoyu araştırmalarının vatandaşın partilerine olan teveccühünün artarak devam ettiğini gösterdiğini sözlerine ekledi.
     Milletvekili Ören ise, Tanrıkulunun açıklamasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
     AK Partinin bölgede halkla birlikte olan, vatandaşın üzüntüsüne de sevincine de ortak olan tek parti olduğunu vurgulayan Ören, Sayın Tanrıkulu bizlerin burada olmadığını söylüyor. Biz yaz tatili boyunca buradaydık. Asıl kendisi neredeydi- Üzüntü verici bir açıklama. Keşke sayın Tanrıkulu bu açıklamayı yapmadan önce kendi il teşkilatına sorabilseydi, o zaman gerçeği öğrenirdi diye konuştu.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen-Zekeriye Güneş/Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber AK Parti Siirt Milletvekili Demirkıran: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER