AK Parti üyesi kadınlardan ebelere ziyaret

AK Parti üyesi kadınlardan ebelere ziyaret


BALIKESİR (A.A) - AK Parti Bandırma İlçe Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri, "Ebeler Haftası" dolayısıyla Bandırma Devlet Hastanesinde çalışan ebeleri ziyaret etti.
     Bilgin, ziyarette yaptığı konuşmada, ebelerin, fedakarlıklar içerisinde görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştığını belirterek, onların sağlık sisteminin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu söyledi.
     Ebeliğin, doğum öncesi, doğum sonrası, annenin düzenli izlenmesi, riskli doğumların teşhisi, aile planlaması eğitimi, çocukların büyüme ve gelişmelerinin izlenmesi, aşılarının yapılmasına kadar birçok görevi yerine getiren kutsal bir meslek olduğuna işaret eden Bilgin, şunları kaydetti:
     "Ağır fedakarlıklar içerisinde görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye çalışan ebeler, sağlık sistemimizin, sağlık teşkilatının can damarını oluşturmaktadır. Bilgi ve beceri yönünden günün gerekleri doğrultusunda donatılan ebelerimiz, ilçemizde sağlık seviyesinin yükseltilmesinde önemli görevler üstlenmişlerdir. Sağlık alanında sağlanan başarılara katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber AK Parti üyesi kadınlardan ebelere ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER