AK Partililer bayramı ilçe ve köylerde

AK Partililer bayramı ilçe ve köylerde geçirdi


NİĞDE (A.A) - AK Parti Milletvekilleri ve parti yöneticileri Ramazan Bayramının birinci ve ikinci günü tüm ilçeleri ve çok sayıda köyü ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.
     Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, İl Başkanı Ahmet Özmen ve çok sayıda il yönetim kurulu üyesinden oluşan AK Parti heyeti, ilçe ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelip bayramlarını kutlarken sorun ve talepleri dinledi.
     Bayramın ilk günü il merkezinde Niğde Valiliğinin organize ettiği program dahilinde bayramlaşma ziyaretlerinde bulunan AK Partililer, daha sonra Bor, Altunhisar ve Çiftlik ilçe teşkilatlarına bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.
     İlçelerde teşkilatların yanı sıra esnaf ziyaretleri yapan heyet, sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etme fırsatı buldu. Bir süre önce teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan bir askerin Çiftlik ilçesindeki baba evini ziyaret eden heyet, Asmasız köyünde de vatandaşlarla bir araya geldiler.
     Bayramın ikinci günü Ulukışla ve Çamardı ilçelerine giden heyet, Ulukışla ilçe merkezinde önce parti binasında teşkilat mensuplarıyla bayramlaştı, daha sonra ilçe merkezinde esnafı gezdi.
     Ardından Ovacık köyüne giderek lahana yarışmasını izleyen vekiller buradan Çamardı ilçesine geçti. İlçe merkezindeki bayramlaşmanın ardından AK Partililer, Elekgölü ve Mahmatlı köyleriyle Bademdere beldesini ziyaret ettiler. İlçelerde vatandaşlardan yoğun ilgi gören AK Partililer, gittikleri ilçe ve köylere yeni yatırım müjdeleri de verdi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Partililer bayramı ilçe ve köylerde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER