Akçakocada oteller yılbaşında tam kapasite çalışacak

Akçakocada oteller yılbaşında tam kapasite çalışacak -Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Tezel: -Otellerimiz yüzde 80 doluluk oranına ulaştı, yılbaşında yüzde 100e ulaşacağını tahmin ediyoruz


DÜZCE (A.A) - Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Sinan Tezel, ilçedeki otellerin yüzde 80 doluluk oranına ulaştığını belirterek, yılbaşında yüzde 100e ulaşacağını tahmin ettiklerini söyledi.
     Tezel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki otellerin yılbaşı için hazırlıklarını tamamladığını ifade ederek, Yerli ve yabancı turistlere yılbaşı gecesinde en iyi hizmeti vereceklerini anlattı.
     Tezel, ilgiden memnun olduklarını kaydederek, 10 gün kalmasına rağmen otellerimiz yüzde 80 doluluk oranına ulaştı, yılbaşında yüzde 100 doluluk oranına ulaşacağını tahmin ediyoruz ifadelerini kullandı.
     Akçakoca Diapolis Otel Müdürü Kadir Demir ise yılbaşı için tüm hazırlıkları tamamladıklarını dile getirerek, Müşterilerimize yılbaşına özel canlı müzik, çeşitli aktivite ve yarışmalar düzenleyeceğiz fakat şu anda otellerimiz dolmak üzere. Müşterilerimizin bir an evvel rezervasyon yaptırmaları gerekiyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Soner Şen - Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Akçakocada oteller yılbaşında tam kapasite çalışacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER