AKSA Elektrikte yeni atamalar

AKSA Elektrikte yeni atamalar -Fırat Elektrik Şirket Müdürlüğüne Şerif Doğru, Malatya İl Müdürlüğüne de Taylan Ağca getirildi


MALATYA (A.A) - AKSA Fırat Elektrik Şirket Müdürlüğüne Şerif Doğru, Malatya İl Müdürlüğüne de Taylan Ağca getirildi.
     AKSA Fırat Elektrikten yapılan yazılı açıklamada, yeni organizasyon çalışmaları kapsamında Fırat Elektrik Şirket Müdürlüğü ve Malatya İl Müdürlüğü görevlerine yeni atamalar yapıldığı bildirildi.
     Fırat Elektrik Şirket Müdürlüğüne Şerif Doğrunun atandığı kaydedilen açıklamada, Doğrunun İskenderun Demir Çelik Tesislerinde Elektrik Otomasyon Uygulama Mühendisliği yaptığı, TÜPRAŞta Proje Yatırım Şefliği ve Başkent Elektrik Dağıtım A.Şde Kıdemli Yatırım Planlama Uzmanlığı görevlerinde bulunduğu belirtildi.
     Bilkent Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mezunu olan Doğrunun, elektrik tesisleri proje planlaması, iş süreçleri tasarımı ve istatistik konularında uzmanlığı bulunduğu ifade edildi.
     Daha önce Van Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Taylan Ağcanın da AKSA Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Malatya İl Müdürlüğü görevine atandığı bildirilen açıklamada, Konya, Niğde, Nevşehir illerinde doğal gaz dağıtım projelerinde de görev yapmış olan Ağcanın Mustafa Kemal Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü mezunu olduğu, ayrıca önceki yıl Vanda yaşanan depremde bölge müdürü olarak acil eylem planının başarıyla uygulanmasında görev aldığı belirtildi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AKSA Elektrikte yeni atamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER