Amasya İl Genel Meclis Üyeleri Taşovada

Amasya İl Genel Meclis Üyeleri Taşovada incelemelerde bulundu


AMASYA (A.A) - Amasya İl Genel Meclis Üyeleri Meclis Başkanı Mustafa Çıttır başkanlığında Taşova ilçesinde incelemelerde bulundu.
     Taşova Kaymakamı Engin Uysal ve Belediye Başkanı Özgür Özdemirin eşlik ettiği heyet, ilk olarak Alpaslan beldesinde bulunan Belediye Müzesi ve Nurettin Alpaslan Türbesi ve bahçesindeki 950 yıllık dut ağacı (ekşare) hakkında bilgi aldı.
     Heyet daha sonra Roma döneminden kalan Karsavul Köyü Çermik mevkisindeki deri hastalıkları tedavisinde kullanılan ve Amasya Müzesi tarafından restorasyonu yapılan hamamı gezdi.
     Taşova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan Meclis Başkanı Mustafa Çıttır, Bugün Taşova ilçemizde arkadaşlarımızla birlikte verimli bir ziyarette bulunduk. Yapacağımız yatırımlar hakkında bilgi sahibi olduk ve incelemelerde bulunduk. Taşova Kaymakamı Engin Uysala, Belediye Başkanı Özgür Özdemire ve ev sahibi konumundaki meclis üyesi arkadaşlarımıza bizi misafir ettikleri için teşekkür ediyorum dedi.
     Taşova Kaymakamı Uysal ise, İlçemizde bugün önemli bir gün yaşadık ve İl Genel Meclis üyelerimizi misafir ettik, ilçemizle ilgili bazı meseleleri yerinde görerek birlikte ortak akılla değerlendirdik. Hepimiz açısından faydalı bir ziyaret oldu. Geldikleri için tüm üyelerimize teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Amasya İl Genel Meclis Üyeleri Taşovada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER