Amasya İl Özel İdaresi törenle iş

Amasya İl Özel İdaresi törenle iş sezonunu açtı -Vali Öz: "Özellikle köylerimize, içme suyu sağlama konusunda çok hassasız"


AMASYA (A.A) - Amasya Valisi Abdil Celil Öz, özellikle köylere içme suyu sağlama konusunda çok hassas davrandıklarını söyledi.
     Öz, İl Özel İdaresi bahçesinde düzenlenen iş sezonu açılış törenine katıldı.
     Törende konuşan Öz, İl Özel İdaresi hizmetlerinin yılın her mevsiminde sürdüğünü vurguladı. Amasyanın kırsal alt yapı konusunda üst seviyelerde yer aldığını anlatan Öz, "Özellikle köylerimize, içme suyu sağlama konusunda çok hassasız. Değerli personelimizin halkımıza en iyi hizmeti sağlama bilinciyle çalışacağına inanıyorum. Mesaide geçen her bir dakikanın, araçların çalışacağı her bir dakikanın sizlere bu milletin bir emaneti olduğunu asla unutmayın. Bu düşüncelerle Özel İdaremizin yeni iş sezonunun ilimize hayırlı olması temennisiyle, iş güvenliğinin ön planda olduğu bir çalışma sezonu diliyorum" diye konuştu.
     Törenin sonunda kurban kesimi ve yapılan duaların ardından ilk aracı Vali Öz, çalıştırarak, sorumlu personele teslim etti.
     Törene İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıttır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Aykutlu, daire müdürleri ve İl Özel İdaresi çalışanları katıldı.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Amasya İl Özel İdaresi törenle iş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER