Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -TGF Başkan Vekili Karaca: -Anadolu Ajansının bugün ulaştığı nokta gurur verici


ESKİŞEHİR (A.A) - Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkan Vekili Yılmaz Karaca, Anadolu Ajansının (AA) bugün ulaştığı noktanın gurur verici olduğunu bildirdi.
     Aynı zamanda Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Karaca, AAnın kuruluşunun 93üncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Anadolu Ajansının medyaya katkısının çok önemli olduğunu belirtti.
     Karaca, 6 Nisan 1920 tarihinde Büyük Önder Atatürkün her zamanki ileri görüşlülüğüyle Türkiyenin sesini dünyaya duyurmak amacıyla kurduğu Anadolu Ajansının, bugün ulaştığı noktanın gurur verici olduğunu vurguladı.
     Çok dar olanaklarla kurulan ancak geçen 93 yılda teknolojiyi takip ederek, teşkilatlanmasını hızlandırıp Türkiyenin en ücra köşelerinden bile haber veren AAnın, işlevini çok güzel yerine getirdiğinin altını çizen Karaca, şunları kaydetti:
     Anadolu Ajansının yıllar önce başlattığı yerel basına yönelik hizmeti de gelişip devam ediyor. Günümüzde artık, yerel gazeteler, Anadolu Ajansından hem ucuz hem de kaliteli hizmet almaya devam etmektedir. Anadolu Ajansının 93üncü yaşını kutlarken, geçmişte ve günümüzde hizmet eden tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER