Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -BYEGM Edirne İl Müdürü Dişlioğlu: -AAnın önemli haber ajansları arasında yer alması, aynı zamanda uluslararası platformda Güçlü Türkiye algısının oluşmasında önemli faktörlerden biri olmuştur


EDİRNE (A.A) - Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Edirne İl Müdürü Fikret Dişlioğlu, Anadolu Ajansının (AA) önemli haber ajansları arasında yer almasının, uluslararası platformda Güçlü Türkiye algısının oluşmasında önemli faktörlerden birini oluşturduğunu belirtti.
     Dişlioğlu, AAnın 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün direktifleriyle kurulan ve Milli Mücadelenin tüm aşamalarına şahitlik eden AAnın, dünyanın önemli haber ajansları arasındaki yerini her geçen gün yukarılara taşıdığını aktardı.
     AAnın doğru, tarafsız ve objektif habercilik ilkesini kuruluşundan bu yana sürdürdüğünü bildiren Dişlioğlu, şunları kaydetti:
     AAnın önemli haber ajansları arasında yer alması, aynı zamanda uluslararası platformda Güçlü Türkiye algısının oluşmasında önemli faktörlerden biri olmuştur.
     Kamuoyunu doğru, tarafsız ve objektif habercilik ilkesi çerçevesinde her an bilgilendiren, yerel gazetelerimizin en önemli haber kaynaklarından biri olan kardeş kuruluşumuz AA Edirne Bölge Müdürlüğünün fedakar çalışanları başta olmak üzere milli ajansımızın bu günlere gelmesine katkı sağlayan AA ailesinin 93. kuruluş yıl dönümünü kutlar ve başarılı çalışmalarının devamını dilerim.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER