Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -TÜKDES Genel Başkanı Bakal: -"Küresel adalet için mazlumdan yana sivil yürüyüşümüze sürekli destek veren Anadolu Ajansımızın, evrendeki mazlumların sesinin duyurulmasındaki duyarlılığı sürekli yüksel


ESKİŞEHİR (A.A) - Genel merkezi Eskişehirde bulunan Tüketiciyi Destekleme Derneğinin (TÜKDES) Genel Başkanı Süleyman Bakal, Anadolu Ajansının (AA) 93üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı.
     Bakal, yayımladığı kutlama mesajında, şu ifadelere yer verdi:
     "Tüketici haklarının ülkemizde hayata geçirilmesinde her zaman yanımızda gördüğümüz Anadolu Ajansımızın, 93ünü kuruluş yıl dönümü tebrik ediyoruz. Yaşanabilir bir dünyanın kurulmasının kilometre taşlarından evrensel tüketici haklarının, eksiksiz uygulanması için yaptığımız çalışmalara, Anadolu Ajansımızın bundan sonra da tam destek vereceğine tüm kalbimizle inanıyoruz. Küresel adalet için mazlumdan yana sivil yürüyüşümüze sürekli destek veren Anadolu Ajansımızın, evrendeki mazlumların sesinin duyurulmasındaki duyarlılığı sürekli yükselmektedir. İyi ki; Anadolu Ajansı var. Başarı ve heyecan dolu nice yıllar diliyoruz."
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER