Ankesörlü telefonlarla bedava görüşme fırsatı

Ankesörlü telefonlarla bedava görüşme fırsatı


BİTLİS (A.A) - Türk Telekom, ankesörlü telefonlarda hafta sonları bedava görüşme yapılması için yeni bir kampanya başlattı.
     Türk Telekom İl Müdürü Abdullah Çete, yaptığı yazılı açıklamada, Telekomun 16 Martta başlattığı özel kampanyayla, Türkiyenin dört bir yanında hafta sonları tüm ankesörlü telefonlarda, kartla yapılan şehir içi ve şehirlerarası aramaların, 6 ay boyunca bedava olacağını belirtti.
     Telekomun ankesörlü telefonlarından, şehir içi ve şehirlerarası yapılan görüşmelerde kartlardan kontör veya süre eksilmeyeceğini açıklayan Çete, şunları bildirdi:
     Türk Telekom müşterileri, hafta sonu Türkiyedeki tüm sevdikleriyle, ev ve iş telefonlarından diledikleri kadar konuşma imkanı bulacak. Kampanya kapsamında herhangi bir arama sayısı sınırı bulunmamakta. Bedava görüşmeler askeriye ve cezaevi konum grupları dışında, kalan tüm ankesörlü telefonlarda geçerli olacak. Kredi kartlarıyla bedava görüşme yapılabilecek. Halkımıza sevdikleriyle sınırsız konuşma fırsatı veren kampanyanın, hayırlı olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Ankesörlü telefonlarla bedava görüşme fırsatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER