Antalyada sahte savcı operasyonu

Antalyada sahte savcı operasyonu -Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde kendisini Tokat Turhal Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı iddia edilen kişi tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde kendisini Tokat Turhal Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı iddia edilen kişi tutuklandı.
     Edinilen bilgiye göre, Tokatın Turhal ilçesinde yaşayan G.Ö adlı vatandaş, kendisini Turhal Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan bir kişinin arayarak, hesabından terör örgütüne bir miktar para aktarıldığının tespit edildiğini, terör örgütüne operasyon yapılacağını söyleyip vereceği hesapa 9 bin 500 lira yatırmasını istediği iddiasıyla Emniyet Müdürlüğüne başvurdu.
     Yapılan araştırmada ise kendisini Turhal Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan T.Knin (35) verdiği hesap numarasından Side beldesinde yaşadığı tespit edildi. Olayın Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığına bildirilmesi üzerine jandarma ekiplerince G.Ö adlı kişinin hesabına seri numaraları alınmış 9 bin 500 lira yatırması istendi ve T.Knın parayı çekeceği banka izlenmeye başlandı.
     Verilen hesaptan para çektiği belirlenen T.K ile yanında bulunan O.K jandarma ekiplerince yakalandı. Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.K, dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla tutuklandı, O.K ise serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Taş / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalyada sahte savcı operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER