Antalyada 8 bin öğretmene grev incelemesi

Antalyada 8 bin öğretmene grev incelemesi iddiası -Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü: -İl genelinde yapılan memur maaş zammını protesto amaçlı eyleme katılan memur ve öğretmenlerimize yönelik olarak müdürlüğümüzce açılmış herhangi bir


ANTALYA (A.A) - Antalya Milli Eğitim Müdürlüğünden, Antalyada eyleme katılan 8 bin öğretmen hakkında inceleme yapıldığı yönündeki haberlerle ilgili yapılan açıklamada, Eyleme katılan memur ve öğretmenlerimize yönelik olarak müdürlüğümüzce açılmış herhangi bir soruşturma yoktur denildi.
     Antalya Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, internet ortamında yayın yapan bazı haber sitelerinde yayınlanan, Antalyada 8 bin öğretmene grev incelemesi başlıklı haberin ardından, açıklama yapılması gereği duyulduğu belirtildi.
     Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
     23 Mayıs 2012 Çarşamba günü il genelinde yapılan memur maaş zammını protesto amaçlı eyleme katılan memur ve öğretmenlerimize yönelik olarak müdürlüğümüzce açılmış herhangi bir soruşturma yoktur. Konu ile ilgili soruşturma talimatı da verilmemiştir. Eylem tarihinde ilçelere gönderilen 23.05.2012 tarih, 4185 sayılı yazı, ilçelerimizdeki eğitim öğretim faaliyetlerinin takibi ve bilgi amaçlı gönderilmiştir.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Antalyada 8 bin öğretmene grev incelemesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER