Antalyadaki hırsızlık operasyonu

Antalyadaki hırsızlık operasyonu -Antalyada 17 farklı hırsızlık olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 4ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Antalyada 17 farklı hırsızlık olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 4ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede çeşitli tarihlerde yapılan 4ü otomobilden olmak üzere 17 hırsızlık olayına karıştıkları öne sürülen M.H, O.Ş, Ü.H, M.H, Y.K, S.D. ve F.A.Bnin eşkallerini belirlemiş ve yapılan çalışmaların ardından yakalamıştı. Operasyonda göz altına alınan M.Ş, Ö.Ş, Ü.H, M.H, Y.K, S.D. ve F.A.B, Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgulamanın ardından Antalya Adliyesine sevk edildi.
     Zanlılardan, Ü.H, Y.K, M.Ş çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Ö.Ş, S.D, M.H ve F.A.B ise tutuklanarak, Antalya E Tipi Cezaevine gönderildi.
     Ayrıca, Otodan ve evden hırsızlık suçlarına karıştıkları iddia edilen zanlılarla birlikte, çalıntı olduğu tespit edilen 4 otomobil, bir motosiklet, bir bilgisayar, 6 cep telefonu, 2 fotoğraf makinesi ve 2 otomobil teybi ele geçirilmişti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Antalyadaki hırsızlık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER