Antalyalı çocuklar bayramı denizde kutladı

Antalyalı çocuklar bayramı denizde kutladı -Hava sıcaklığının 24, deniz suyu sıcaklığının ise 18 dereceyi aştığı Antalyada güzel hava ve tatili fırsat bilen çocuklar denize girdi


ANTALYA (A.A) - Hava sıcaklığının 24 dereceyi aştığı Antalyada çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını denize girerek ve sahilde oyunlar oynayarak geçirdi.
     AA muhabirinin Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre Antalyada günün en yüksek sıcaklığı 24,4 derece ölçüldü. Kentte deniz suyu sıcaklığı ise 18,6 derece oldu.
     Sıcak hava ve bayram tatilini fırsat bilen çocuklar da bayramın keyfini Konyaaltı Plajında çıkardı. Aileleriyle deniz kıyısına gelen çocuklar denize girdi, kıyıda oyunlar oynadı.
     Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen 4. Çocuk ve Oyun Şenliği de renkli görüntülere sahne oldu. Atatürk Kültür Parkındaki şenlikte çocuklar, Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan yaklaşık 4 bin uçurtmayla Antalya semalarını renklendirdi.
    
     Muhabir: Ata Ufuk Şeker-Onur Usta / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalyalı çocuklar bayramı denizde kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER