Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl

Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dereci: -Ardahanda ücretsiz olarak izletilen Çanakkale 1915 filmini binden fazla kişi izleme şansı buldu


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullar Dereci, ücretsiz olarak izletilen Çanakkale 1915 adlı filmini, binden fazla kişinin izleme şansı bulduğunu bildirdi.
     Dereci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sinema salonu olmayan Ardahanda ücretsiz olarak izletilen filmin, büyük beğeni topladığını söyledi.
     Çanakkaleyi geçilmez kılan destansı savaşın beyaz perdeye aktarıldığı filmin, kentte 6 seans gösterildiğini belirten Dereci, izleyenlerde önemli izler bıraktığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Özellikle gençler ve öğrenciler büyük bir ilgiyle izledi. Üniversite öğrencilerinin yanı sıra askerlere de izletme şansımız oldu. Yetkililerimiz izledi. Kısacası tarihi canlandıran filmin, bizde ücretsiz olarak izlenmesinden dolayı şahsım ve ekibim adına bakanlığımıza çok teşekkür ediyorum. Bize önemli bir hizmet sundular.
     Söz konusu uygulamanın devam etmesini beklediklerini anlatan Dereci, Bu hizmetlerden kimse mahrum olmamalı. Bu hizmetler bizi, tarihimizi kısacası ecdadımızı bize anlatıyor dedi.
    
     Muhabir: Günay Nuh
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER