Arhavi Belediye Başkanı Hekimoğlu:

Arhavi Belediye Başkanı Hekimoğlu: Arhavinin geleceği, geçmişinden daha iyi olacak


ARTVİN (A.A) - Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavinin geleceğinin, geçmişinden daha iyi olacağını bildirdi.
     Hekimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Doğu Karadenizin şirin ilçesi Arhavinin, fiziki açıdan son dönemlerde yapmış olduğu atılımlarla adından sık sık söz ettiren önemli ilçelerden biri haline geldiğini belirtti.
     Şehrin en temel sorunları olan içme suyu ve kanalizasyonun çözüme kavuşturması için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Hekimoğlu, şunları kaydetti:
     Yıllarca sorun yumağı haline gelen bu durumun belli bir noktaya getirilmesi çok önemliydi. Belediye olarak bu sorunları çözmek için titiz bir çalışma içindeyiz. Arhavi bundan sonraki süreçte gerek ilçe dışından gelen vatandaşlara, gerekse ilçe halkına farklı yüzünü gösterecek. Büyük ve önemli projeleri bitme aşamasına getirdik. Mevcut devam eden projelerin yanında, 2013 yılı başlarında start vereceğimiz sahil dolgu alanı çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarına başlanacağız. Mahalle yollarını betonlama işleri de devam ediyor.
     Hekimoğlu, bundan sonraki süreçte Arhavinin değişim ve dönüşümünü hedeflediklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:
     İlçemize ekonomik rahatlamayı, sosyal refahı kazandırmanın gayreti içindeyiz. Arhaviye Sanat ve Tasarım Fakültesi kazandırdık. Yakın zamanda bu proje hayat bulacak. İlçenin her sorunu bizim sorunumuzdur. Ben ve ekibim laf değil, iş üretiyoruz. Mevcut projelerimiz ve kamu yatırımlarımızın yanında 2013 yılında önemli kentsel dönüşüm çalışmalarımız neticesinde Arhaviye herkes gıpta ile bakacak. Söz verdiğimiz hizmetleri tek tek hayata geçiriyoruz. İddia ediyoruz Doğu Karadenizin şirin ilçesi Arhaviyi modern, çağdaş ve yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Arhavinin geleceği, geçmişinden daha iyi olacak.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Arhavi Belediye Başkanı Hekimoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER