Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin:

Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin: Maltepespor deplasmanında da kazanan taraf olacağımıza inanıyorum


TRABZON (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3 Grupta, hafta sonu deplasmanda Maltepespor ile karşılaşacak Arsinsporda, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, bu karşılaşmada da kazanan taraf olacaklarına inandığını söyledi.
     Şahin, son maçlarında Erzurum Büyükşehir Belediye Spor karşısında kazandıkları 3 puanla ligde rahat bir nefes aldıklarını belirterek, Fakat ligin uzun bir maraton olduğunu da unutmamamız lazım. Bu nedenle alınacak her puan çok önemli. Artık geri kalan haftalarda iç ve dış saha ayrımı yapmayacağız. Her maça kazanmak için çıkacağız. Maltepespor müsabakası da bu maçlardan biri olacak dedi.
     Maltepespor deplasmanında da kazanan taraf olacaklarına inandığını ifade eden Şahin, Rakibimiz ligin orta sıralarında yer alan bir takım. Zor bir maç olacağına inanıyorum. Fakat biz de bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Takımımızın ikinci yarıda sergilemiş olduğu performanstan çok mutluyuz. Performansımızın devamını Maltepespor karşısında da göstererek, İstanbulda yaşayan Arsinli ve Trabzonlu taraftarlarımızın desteğiyle sahadan galip ayrılan taraf olacağımıza inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER