Artvin Valisi Kalkan Gümrükçüoğlunu ziyaret etti

Artvin Valisi Kalkan Gümrükçüoğlunu ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlunu ziyaret etti.
     Vali Kalkan, ziyarette yaptığı konuşmada, Gümrükçüoğlu ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansında birlikte çalıştıklarını belirterek, Sağolsun başkanımız getirdiğimiz projelere her zaman destek veriyor dedi.
     Gümrükçüoğlunun Trabzondaki başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren Vali Kalkan, Trabzon, bölgemizin lider kenti konumunda, lokomotif bir şehir. Trabzonun büyükşehir belediyesi olmasını Artvin olarak dört gözle bekliyoruz. Trabzonun gelişmesi, büyümesi tüm bölgeye olduğu gibi Artvine de fayda sağlayacaktır. O açıdan Trabzonun büyükşehir olmasını memnuniyetle karşıladık. Şimdiden tüm Trabzon halkına hayırlı olsun diyor, Gümrükçüoğlu ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum diye konuştu.
     Gümrükçüoğlu ise Vali Kalkanı makamında görmekten onur duyduğunu ifade ederek, Kendilerini daha önceki çalışmalarından da yakından tanıyor, çok çalışkan ve başarılı bir kardeşimiz olduğunu biliyorum. Artvinimizin güzelleşmesi ve gelişmesi için başarılı çalışmalar yapıp uzun yıllar Artvine hizmet edeceğine yürekten inanıyorum dedi.
     Ziyaretin ardından Gümrükçüoğlu Vali Kalkana, telkari işlemeli fincan takımı hediye etti.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Artvin Valisi Kalkan Gümrükçüoğlunu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER