Atatürk Stadında bakım onarım çalışmaları yapılıyor

Atatürk Stadında bakım onarım çalışmaları yapılıyor


TUNCELİ (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, Atatürk Stadında bakım onarım çalışmaları başlattıklarını bildirdi.
     Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Atatürk Stadının yıl içinde Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Dersimsporun müsabakalarına ev sahipliği yaptığını anımsattı.
     Statta ayrıca, çeşitli branşlardan sporcuların antrenman yaptığını dile getiren Kara, ayrıca bayram kutlamaları, konser, festival, konser gibi etkinliklerin burada gerçekleştirildiğini söyledi.
     Ağır geçen kış şartları ve yoğun kullanımdan dolayı stadın bakım onarıma ihtiyaç duyduğunu ifade eden Kara, Atatürk Stadında başlattığımız yenileme çalışmaları kapsamında tribünlerdeki oturakları değiştirerek Dersimsporun renkleri olan turkuaz beyaz yaptık. Protokol bölümünü, sporcu soyunma odalarını, giriş çıkış kapılarını, tuvaletleri, duş sistemlerini yeniledik ve modernize ettik. Çalışmalarımız kısa bir süre daha devam edecek. Ardından vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız diye konuştu.
     Kara, yapılan bakım onarım ve modernizasyonun vatandaşlara daha uzun süre hizmet verebilmesi için daha dikkatli kullanılması gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Atatürk Stadında bakım onarım çalışmaları yapılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER