Atık pil toplayan okullar ödüllendirildi

Atık pil toplayan okullar ödüllendirildi -Okullarda düzenlenen atık pil toplama kampanyasında en çok pil toplayan okullar ödüllendirildi


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAB) işbirliğiyle okullarda düzenlenen atık pil toplama kampanyasında, en çok pil toplayan okullar ödüllendirildi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi ve İşletme Şube Müdürlüğünce düzenlenen organizasyonla 2011-2012 eğitim öğretim yılında ildeki okullarda atık pil toplama kampanyası düzenlendi. Antalya Kültür Merkezinde (AKM) düzenlenen ödül töreni ile kampanyada en çok pil biriktiren okullar ödüllendirildi.
     Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi ve İşletme Şube Müdürü İmdat Demir, törende yaptığı konuşmada, gelecek nesillerin sağlıklı yaşayabilmesi için herkesin doğaya karşı sorumlu olduğunu söyledi. Demir, doğaya zararlı olan, geri kazanılabilir atıkların ve pillerin toplanarak geri dönüşüme verilmesi gerektiğini ifade ederek, Bu anlamda geri dönüşüme katkıda bulunan çocuklara ve onlara bu yolu öğreten öğretmenlere teşekkür ediyom dedi.
     TAB yetkilisi Savaş Arna ise çocuklara atılan pillerin doğaya verdiği zararı, bu durumun önlenmesi için neler yapılması gerektiğini anlattı.
     Konuşmaların ardından kampanyada birinci olan Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Anaokulu, ikinci olan Sabiha Gökçen Anaokulu ve üçüncü olan Altınova Esen İlköğretim Okuluna ödülleri verildi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Atık pil toplayan okullar ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER