Avanos Kaymakamı Dumana veda yemeği

Avanos Kaymakamı Dumana veda yemeği -Kaymakam Duman: Pek çok konuda dik durmaya çalıştık. İyi ve kötü hatıralar ile Avanostan ayrılıyorum, gönlüm rahat


NEVŞEHİR (A.A) - Avanos kaymakamlığı görevinden Şanlıurfa Vali Yardımcılığı görevine atanan Aylin Kırcı Dumana veda yemeği düzenlendi.
     Kaymakam Duman için Avanos Kavi Kafede gerçekleştirilen veda yemeğine, Avanos Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Nevşehir Müze Müdürü Murat Gülyaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Kocamanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Alkan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tutal, Mahmat Belediye Başkanı Faruk Ceyhan, Topaklı Belediye Başkanı Süllü Solmaz, Kızılırmak Polis Karakolu Amiri Ülkü Seğmen, İl Genel Meclisi üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile kaymakamlık çalışanları katıldı.
     Programda veda konuşması yapan Duman, programa katılan herkesi tek tek isimlerini söyleyip teşekkür ederek, Avanosta yaptığı çalışmalardan dolayı huzurlu bir şekilde ayrıldığını söyledi.
     Avanosta birçok kurum ile uyum içinde çalışarak projeler geliştirdiklerini ve pek çok konuda da dik durduklarını belirten Duman, Avanosta çok güzel bir çalışma ortamı buldum. Burada elimizden geldiğince ilçeye faydalı projeler geliştirim ilçe halkına katkı sağlamaya çalıştım. Bu çalışmalarımda bana yardımcı olan bütün kurum çalışanı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Avanostan iyi ve kötü hatıralarla ayrılıyorum gönlüm rahat. Böyle bir programın düzenlenmesinden çok mutlu oldum hepiniz hakkınızı helal edin dedi.
     Program sonunda kurumların temsilcileri Dumana, Avanos işi seramikten yapılan hediyeleri takdim ettiler.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Avanos Kaymakamı Dumana veda yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER