Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Bağış,

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Bağış, Elazığda -Bağış, vefat eden iş adamı Sait Koçun cenaze namazına katıldı


ELAZIĞ (A.A) - Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Bağış, vefat eden iş adamı Sait Koçun (39) Elazığdaki cenaze namazına katıldı.
     Bağış, uçakla geldiği Elazığda havaalanında gazetecilere yaptığı açıklamada, öncelikle Elazığ ve Türkiyeye başsağlığı diledi.
     Çok iyi bir insanı, çok başarılı bir iş adamını kaybettiklerini, kendisinin de çok sevdiği bir kardeşini, bir dostunu kaybettiğini ifade eden Bağış, Sait kardeşimiz Elazığdan çıkıp kendi tırnaklarıyla uluslararası bir şirketin yönetim kurulu başkanlığına kadar yükselmiş, gerçekten çok başarılı, azmederek, çalışarak, okuyarak, dürüst ve insanca yaklaşımla neler başarılabileceğini göstermiş, çok genç yaşında çok büyük başarılara imza atmış bir kardeşimizdi dedi.
     Elazığa bugüne kadar hep keyifli sebeplerle geldiğini belirten Bağış, ilk defa inanmakta hala zorlandığı bir sebeple geldiğini ifade ederek, Çok sevdiğim bir kardeşimize son görevimizi yapmaya geldik. Nur içinde yatsın diye konuştu.
     Bağış daha sonra İzzetpaşa Camisine geçerek, Koçun cenaze namazına katıldı. Bağış, burada Sait Koçun babası Naim Koça sarılarak, başsağlığı diledi.
     Elazığ Müftüsü Peyami Güngörün kıldırdığı cenaze namazına, Vali Muammer Erol, Elazığ AK Parti milletvekilleri Şuay Alpay, Faruk Septioğlu, Sermin Balık ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Koçun cenazesi daha sonra kentin eski yerleşim yeri Harputtaki aile mezarlığında defnedildi.
    
     Muhabir: Ömer Fansa / Emine Konuk
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Bağış, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER