Aydınspor 1923 yönetimi ve teknik heyet

Aydınspor 1923 yönetimi ve teknik heyet Çerçioğlunu ziyaret etti


AYDIN (A.A) - Aydınspor 1923 Yönetim Kurulu, teknik Heyeti ve futbolcular Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunu ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Hulusi Akşit, takımı Özlem Çerçioğlunun meydana getirdiğini ifade ederek, Siz olmadan olmuyor. Siz yoksanız biz de yokuz. Bizi yalnız bırakmayın. Maçlarımıza bekliyoruz dedi.
     Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise Aydınspor 1923ün çok zor şartlarda şu an bulunduğu konuma geldiğini kaydetti.
     Çerçioğlu şöyle konuştu:
     Tırnaklarımızla kazıya kazıya bu noktaya geldik. Benim Aydınspor 1923e bir kırgınlığım söz konusu olamaz. Aydınspor 1923ü kurduğumuzda çakma diyenler oldu. Sadece sahada mücadele vermedik. Amatörde aldığımız takımımızı çok zor şartlarda buraya getirdik. Aydınspor 1923ü halka mal etmek için uğraşıyoruz. Aydınspor 1923 şu anda Aydının ve Aydınspor sevdalılarının takımı. Hala Aydınspor 1923 ile uğraşanlar var, tehdit edenler var. Aydınspor 1923te birkaç yönetici karar alamaz. Aydınspor 1923 için herkes hesap sorabilir. Bir karar alınırken, fikir yürütülürken gerekirse tüm Aydına sorulabilir, karar alınabilir.
     Çerçioğlu, sözlerinin sonunda Aydınspor 1923lü futbolculara Gebzespor karşılaşmasında başarı diledi.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Aydınspor 1923 yönetimi ve teknik heyet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER