Babalar Günü

Babalar Günü -Yozgat Belediyesi, Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne yönelik bombalı saldırıda şehit olan teknisyen yardımcısı İsmail Sakının dedesini, yılın babası seçti


YOZGAT (A.A) - Yozgat Belediyesi, 25 Mayısta Kayserinin Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne yönelik bombalı saldırıda şehit olan teknisyen yardımcısı İsmail Sakının dedesi Ali Karacayı, yılın babası seçti.
     Yozgat Belediye Başkanvekili Enver Çakıroğlu, Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt, Zabıta Müdürü Musa Baran ve bazı belediye personeli, Ali Karacayı Köseoğlu Mahallesindeki evinde ziyaret ederek Babalar Gününü kutladı.
     Ziyarette taziye dileklerini sunan Enver Çakıroğlu, Tekrar başımız sağolsun, Allah gittiği yerde utandırmasın. Hepimizin ciğeri yandı, acınızı paylaşıyoruz. Bugün Babalar Günü olması sebebiyle sizi Yozgatta yılın babası seçtik dedi.
     Ali Karaca ise yılın babası unvanını hak etmediğini ancak tevazu gösterip bu şekilde kendisine bir jest yapılmasından dolayı memnun olduğunu ifade etti.
     Torunu İsmail Sakının kısa bir süre önce şehit olduğunu anımsatan Karaca, Hepimizin yüreği yandı. Bunun son olmasını istiyoruz. Başka İsmailler ölmesin, analar ağlamasın, çocuklar yetim kalmasın. Rabbim onu bizlerden daha çok seviyormuş ki şehit mertebesinde yanına aldı. Ziyaretinizden ve beni yılın babası seçmenizden dolayı onur duydum. Hepinize teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Enver Çakıroğlu ve beraberindekiler, daha sonra şehit İsmail Sakının Kavurgalı köyündeki kayınpederini ve eşini de ziyaret ederek başsağlığı dilediler.
     Kayserinin Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına yönelik saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 14 Haziranda yaşamını yitiren teknisyen yardımcısı İsmail Sakın, aynı gün memleketi Yozgatta toprağa verilmişti.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Berin Alpaslan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER