Balıkesirspora zorla bağış toplandığı iddiası

Balıkesirspora zorla bağış toplandığı iddiası -Balıkesir Belediye Başkanı Ok: Bizim dönemde Balıkesirspor kasasına 1 kuruş makbuzsuz yardım girmedi


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Spor Toto 2. lig Beyaz Grupta mücadele eden Balıkesirsporun kasasına kendi dönemlerinde 1 kuruş makbuzsuz bağış girmediğini söyledi.
     Ok, Balıkesir Belediyesi Meclis Solonunda düzenlediği basın toplantısında, kamuoyunda Balıkesirspora yönelik yardımlara ilişkin asılsız iddiaların dile getirildiğini belirtti.
     Son günlerde, Balıkesirspora bağışta bulunan kişi ve bazı özel sektör kuruluşlarına gidilerek, Balıkesir Belediyesi sizden zorla para alıyor mu- sorusu yöneltildiğini ileri süren Ok, şunları kaydetti:
     Balıkesirspora gelen reklam ve bağış gelirlerinin önünü kesmek istiyorlar. Bu bağışların büyük bir bölümü, belediyemizin banka hesaplarına yatırılmıştır. Bir kez daha söylüyorum, ne Balıkesir Belediyesine ne de Balıkesirspora makbuzsuz bağış alınmıştır. Bizim dönemde Balıkesirspor kasasına 1 kuruş makbuzsuz yardım girmedi. Biz Balıkesir halkına doğruları anlatmaya devam edeceğiz.
     Balıkesir Emniyet Müdürlüğünden ekiplerin artan dedikodular üzerine kulüpte incelemelerde bulunduğunu anlatan Ok, Günlerce incelemelerine rağmen herhangi bir şey bulamadılar. Konunun araştırılması için Ankaradan 2 müfettiş gönderildi. Günlerce kulüpte kaldılar, bütün defterler, makbuzlar didik didik incelendi ancak herhangi olumsuz bir şey tespit edilmedi. Sonuç Allaha çok şükür alnımız açık, vicdanımız rahat dedi.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı / Zafer Akpınar / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Balıkesirspora zorla bağış toplandığı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER