Bartın Aktif İşadamları Derneğine ziyaret

Bartın Aktif İşadamları Derneğine ziyaret


BARTIN (A.A) - Bartın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz ve İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) Başkanı Birol Dikyurtu ziyaret etti.
     Dikyurt, ziyarette yaptığı konuşmada, kentte sağlık hizmetlerinin en iyi seviyede yürütülmesinin halkın en önemli taleplerinden olduğunu belirtti.
     Sağlık Müdürü ve diğer yöneticilerin en ücra köylere kadar gidip inceleme yapmalarından memnuniyet duyduklarını ifade eden Dikyurt, şöyle konuştu:
     Sağlık hizmetlerini en iyi şekilde verebilme adına vatandaşına ulaşan, tepeden bakmayan, halkın içine giren yöneticilerimizle ülkemiz, 2023 hedeflerine daha hızlı ulaşacaktır. Sağlık hizmetlerinin en üst seviyede verilmesi adına, sağlık için her şeye varız. BAKİAD olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız
     İl Sağlık Müdürü Koç da, sağlık hizmetlerini en iyi seviyede verebilme adına koşturduklarını vurgulayarak, kendilerinin sağlık alanında en iyi şekilde hizmet etmeyi hedefleyen hizmetkarlar olduklarını belirtti.
     Hastanelerde halka en üst seviyede hizmet verilmesinin önemli olduğunun altını çizen Koç, Bizlerde devlet hastanemizin acil servisinin iyileştirilmesi, personel ve donanım olarak profesyonel bir şekilde yenilenmesi adına çalışmalar yapacağız. Fiziki iyileştirmelerle ilgili olarak da işadamlarımızla işbirliği yapmak istiyoruz diye kaydetti.
     Ziyarette İl Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet Demir de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Bartın Aktif İşadamları Derneğine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER