Bartın Belediye Başkanı Akın Japonyaya gitti

Bartın Belediye Başkanı Akın Japonyaya gitti


BARTIN (A.A) - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının (BAKKA) düzenlediği çalışma ziyareti programı kapsamında, Japonyaya gitti.
     Akın, kentten hareketi öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, BAKKA tarafından finanse edilen ziyaret kapsamında 4 gün Japonyada bulunacağını söyledi.
     Japonyaya daha çok farklı belediyecilik uygulamalarını görme amacıyla gittiğini ifade eden Akın, şöyle konuştu:
     Orada heyet olarak çeşitli büyükelçi ve ateşe ziyaretleri yapacağız. Ayrıca yöredeki tarihi ve turistik yerlere ilişkin düzenlenecek gezi programlarına katılacağız. Türk-Kültür ve Ekonomi günü etkinliklerine de katılacağımız Japonyada, Bartın, Zonguldak ve Karabükten yöresel el işi ürünleri de sergilenecek. Ayrıca ziyaretimizde Kyushu firması başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Fukuoka Fahri Başkonsolosu Ishihara Susumu ile görüşeceğiz
     Akın, heyette Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Pehlivan Baylan ve Karabük Üniversitesi Rektörü Burhanettin Uysalın da yer aldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Bartın Belediye Başkanı Akın Japonyaya gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER