Başarılı güreşçiler, Başkan Çetinkayayı ziyaret etti

Başarılı güreşçiler, Başkan Çetinkayayı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, 22-24 Mart tarihlerinde Afyonkarahisarda gerçekleştirilen 12-14 Yaş Yıldızlar Güreş Müsabakalarında dereceye giren sporcularla Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkayayı ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Erol Koca, Kumlucalı güreşçilerin müsabakalarda bir birincilik, bir üçüncülük ve iki beşincilik elde ettiklerini söyledi. İmkan verilmesi halinde güreşçilerin daha iyi yerlere geleceklerine inandıklarını ifade eden Koca, güreşçilere verdiği destekten dolayı Başkan Çetinkayaya teşekkür etti. Koca, Afyonda dereceye giren sporcuların Kırşehirde yapılacak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandıklarını da bildirdi.
     Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, güreşçileri başarılarından dolayı kutladı. Kumluca ve yöresinde vatandaşların güreşe ilgi duyduklarını, özellikle ata sporu yağlı güreşte başarılı sporcular bulunduğunu belirten Çetinkaya, belediye olarak her zaman sporculara destek verdiklerini kaydetti.
     Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, sporculara tişört hediye etti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Başarılı güreşçiler, Başkan Çetinkayayı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER