Başhekim Çolak, Ticaret ve Sanayi Odasını

Başhekim Çolak, Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti


AMASYA (A.A) - Suluova Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Kadir Çolak ve beraberindekiler, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Turgut Aksu ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek destek talebinde bulundu.
     Çolak, ziyarette hastanedeki yeni yapılanma hakkında bilgi vererek, Amasya il merkezinde, İl Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği kurulmasının ardından İl Genel Sekreterliğine bağlanan Suluova Devlet Hastanesinde yeni yapılanma gereği 6 yeni atama yapılarak görevlerine başladıklarını söyledi.
     Yeni yapılanmayla birlikte vatandaşlara daha kapsamlı ve kaliteli sağlık hizmeti vermek için büyük bir heyecan taşıdıklarını ifade eden Çolak, Belirlenen eksikliklerimizin giderilmesi daha donanımlı sağlık sunumu için şart. İki branşta hekim ihtiyacımız var. Ayrıca bir tomografi cihazını hastanemize kazandırmak istiyoruz. Hedefimiz tüm vatandaşlarımıza tam kapasite kaliteli hizmet vermektir dedi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten TSO Başkanı Turgut Aksu ise, Yeni görevlendirmelerle hastanemizde bir kan değişikliği oldu ve bu hizmet sunumuna yansımaya başladı. Ticaret ve Sanayi Odası vee Suluovalı bir iş adamı olarak her türlü desteğe hazırız. Tüm halkımızın dış bölgelere gitmeden mevcut hastanemizden sağlık hizmeti alabilmesi için yapılması gereken neler varsa yardıma varız. Yeni görevlerine başlayan tüm arkadaşlarımızı tebrik eder başarılı çalışmalar dileriz diye konuştu.
     Ziyarette ayrıca, hastane İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yaşar Şimşek, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Murat Üstün ile TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Ayaz, Haydar Karaca ve Erhan Yekeler de bulundu.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Başhekim Çolak, Ticaret ve Sanayi Odasını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER