Basketbol

Basketbol -Galatasaray Medical Park kafilesi Ereğliye geldi -Başantrenör Ataman: Erdemirsporu yenerek ligdeki liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz


ZONGULDAK (A.A) - Beko Basketbol Liginde yarın Erdemirspor ile karşılaşacak Galatasaray Medical Park, Zonguldakın Ereğli ilçesine geldi.
     Galatasaray Medical Park kafilesini kalacağı otelin önünde bekleyen bir grup taraftar oyuncuları çiçeklerle karşılayarak tezahüratta bulundu. Taraftarlar oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Sarı-kırmızılı ekibin başantrenörü Ergin Ataman, gazetecilere yaptığı açıklamada, ULEB Avrupa Kupası (E) Grubundaki ilk maçlarında deplasmanda Polonyanın Trefl Sopot takımını farklı yenmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.
     ULEB Avrupa Kupasına iyi bir başlangıç yaptıklarını anlatan Ataman, Hedefimiz büyük. Biraz yorgunluğumuz var ama sorun değil. Erdemirspor karşılaşması güzel bir maç olacak. Rakibimiz iyi bir takım ve organize bir ekip. Erdemirsporu da yenerek ligdeki liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER